Zaakvoerder Esperienza di gusto in oranje Piaggio Ape 50
Italiaanse Piaggio Ape 50 met open vleugels op domein Klokhof te Loppem
Nieuws

Esperienza di gusto houdt u graag op de hoogte van haar activiteiten en interessante nieuwsfeiten.

De 75ste editie van de Jaarbeurs Gent

Gedurende 21-24 november stond de onderneming op de Jaarbeurs 2021 Gent. Een beurs dat gekend staat bij alle Gentenaren als een plaats waar ondernemers, handelaars en uitvinders hun verhaal passioneel met ekaar delen. Het unieke concept van Esperienza di gusto kreeg veel aandacht van expostanten en bezoekers die een overheerlijke pasta kwamen proeven.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op de Jaarbeurs 2021 Gent

Funeral Expo @ Tour & Taxis

In het weekend van 2-3 oktober stond de onderneming met de Italiaanse foodtruck als exclusieve cateraar op vakbeurs voor begrafenisondernemers in Tour & Taxi te Brussel. Een groot succes, zo bleek uit de verschillende positieve reacties van exposanten en bezoekers!

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op de funeral expo 2021 in Tour & Taxis te Brussel

Zomerbar Het Entrepot

Goed nieuws! Tijdens de zomermaanden juli en augustus bevindt de onderneming zich op de locatie van Het Entrepot in Brugge! Sfeer & gezelligheid, live optredens in combinatie met een lekkere pasta. Voor ieders wat wils! Kijk gerust op de website van Het Entrepot of aarzel niet om ons te contacteren. We zijn elke zaterdag & zondag open vanaf 12u.

Lees meer
Sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op Het Entrepot in Brugge

COVID-19

COVID-19 zorgde voor een wereldwijde pandemie. Als onderneming werden we getroffen door veel annulaties met verlies en omzet als gevolg. Toch zijn we blijven doorzetten en hebben we verschillende maatregelen genomen om evenementen in veilige omstandigheden te laten doorgaan. Zo gebruiken alle medewerkers handschoenen, ontsmetten ze regelmatig hun handen, dragen ze mondmaskers en worden de afstandsregels gerespecteerd.

Lees meer
Zaakvoerder van Esperienza di gusto met Italiaanse foodtruck Piaggio Ape 50

Italiaanse koffie

Esperienza di gusto heeft als missie om de wereld de Italiaanse keuken te leren ontdekken. Om deze missie te realiseren gebruikt de onderneming koffie van illy. De gekende Italiaanse koffiebrander biedt kwalitatieve koffie aan met premium koffiebonen. Op geselecteerde evenementen wordt het product dan ook aangeboden in combinatie met andere Italiaanse merken waaronder Acqua Panna en San Pellegrino.

Lees meer
illy koffie

Take-away evenement

Lekker eten, zonder zelf te hoeven koken? Dat kon onlangs tijdens ons take-away evenement! Met veel plezier en respect voor de COVID-19 maatregelen kon iedereen komen proeven van een lekkere pasta of huisbereide chocomousse. Bovendien was het de unieke kans om voor de allereerste keer ons vernieuwd interieur van de Piaggio te ontdekken.

Lees meer
Mensen die aanschuiven voor take-away bij Esperienza di gusto tijdens COVID-19

Italiaans water

Esperienza di gusto werkt nauw samen met verschillende Italiaanse merken en dit om kwaliteit en Italiaanse karakter van de onderneming te garanderen. Één van deze merken is San Pellegrino. San Pellegrino is bruisend water ontgonnen uit de San Pellegrino bron waarvan de productievestiging is gevestigd de provincie Bergamo in Italië.

Lees meer
S. pellegrino en A. Panna water

Nieuw interieur Piaggio Ape

COVID-19 was een moeilijk periode voor veel event en horeca ondernemers. Als organisatie werd er besloten om te investeringen in het uitbouwen van een vernieuwd interieur voor de foodtruck en dit om de beleving te vergroten naar u als klant. Het behouden van het duurzame karakter van de Piaggio Ape, het streven naar authenticiteit en dit rekening houden met optimale hygiëne voorschriften.

Lees meer
Interieur van oranje Piaggio Ape 50 waarop duidelijk pastasauzen te zien zijn

Infosessie Centrum voor Ondernemen

Esperienza di gusto werd uitgenodigd door Centrum voor Ondernemen tijdens een infosessie over ondernemerschap aan de Hogeschool Gent. De hele avond door konden studenten gratis proeven van verse pasta die de onderneming aanbood!

Lees meer
Sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op HoGent

Opening Esperienza di gusto

Op zaterdag 16 november vond het openingsevenement van Esperienza di gusto plaats. Vrienden, familie en buren werden uitgenodigd om kennis te maken met het concept van de onderneming: Italiaanse smaakbeleving. Ze werden verwelkomt met een glas Italiaanse Prosecco. Daarnaast kon iedereen proeven van een verse pasta. De muziek en verlichting zorgden voor een gezellig decor. Een geslaagde avond, vol sfeer en gezelligheid om de start van de onderneming te vieren!

Lees meer
Tent vol met mensen tijdens openingsevenement van Esperienza di gusto