Zaakvoerder Esperienza di gusto in oranje Piaggio Ape 50
Italiaanse Piaggio Ape 50 met open vleugels op domein Klokhof te Loppem
Nieuws

Esperienza di gusto houdt u graag op de hoogte van haar activiteiten en interessante nieuwsfeiten.

Tuindagen Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 deelnemers en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang in mei is het park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen.

Esperienza di gusto kon dan ook niet ontbreken op dit evenement en mocht veel pastaliefhebbers bedienen van een overheerlijke pasta. Sterker nog, het unieke concept en de uitstraling van de Italiaanse Piaggio Ape werd zo positief onthaald dat de organisatie onmiddellijk heeft beslist dat de onderneming ook aan de volgende editie in oktober mag deelnemen. Top!

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op Tuindagen Beervelde

Communiefeest

Esperienza di gusto neemt deel aan verschillende activiteiten, waaronder communie- en verjaardagsfeesten. Zo was de onderneming in mei aanwezig bij Nico voor de verjaardag van zijn dochter samen met vrienden en familie. Een fantastische dag vol plezier, zon en blije gezichten! Nico deelt graag zijn ervaring in zijn eigen woorden: “Heel sympathiek concept in een authentieke Piaggio! Je waant je even in Italië! Professionele aanpak op maat. Een aanrader!”.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op communiefeest

Hogeschool Gent

De Hogeschool Gent (HoGent) nodigde ons uit om vele hongerige studenten te voorzien van een overheerlijke Italiaanse pasta en dit in kader van een Internationaal project. Op basis van de positieve reacties verkregen van de studenten kunnen we met trots vertellen dat het evenement een succes was. “Origineel en lekker, de Piaggio Ape doet me denken aan thuis” aldus een Italiaanse student.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op Lifestyle Gent

Lifestyle Gent

Lifestyle Gent, hét lifestyle-evenement voor de échte levensgenieter. Een unieke beurs waar exposanten bezoekers een brede waaier aan ideeën bezorgen omtrent design, interieur, zwembad, tuin, kunst, reizen en nog zoveel meer. Esperienza di gusto kon dan ook niet ontbreken en nodigde verschillende bestaande en potentiële klanten uit op stand in de eethoek. Hier konden ze de kwaliteit van onze producten en het concept (her)ontdekken.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op Lifestyle Gent

Certificate of Excellence

Met grote trots kunnen wij u vertellen dat Esperienza di gusto het Eventplanner “Certificate of Excellence” heeft ontvangen! Deze unieke erkenning weerspiegelt de harde inzet van de afgelopen jaren en in het bijzonder doorheen de turbulente COVID-19 pandemie. Wij willen u graag bedanken voor het vertrouwen dat u hebt gehad in onze onderneming. Afgelopen jaar hebben wij meer dan 500 kg pasta verkocht!

De sterke groei en positieve feedback zijn een bron van motivatie om ons uniek concept verder uit te bouwen. Ook dit jaar investeren wij volop in de toekomst om u een unieke smaakbeleving te bezorgen. Zo verwelkomen wij binnenkort een nieuwe Piaggio Ape 50 en voorzien wij extra opslagruimte om te beantwoorden aan de grote vraag naar boekingen en de stijgende verkopen.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck met Certificate of Excellence van Eventplanner

Countryside beurs

Countryside is dé beurs voor wie het zich graag gezellig maakt, graag reist of houdt van lekker eten en op zoek is naar inspiratie. Het lifestyle-evenement combineert interieur, decoratie, vakantie en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën en concepten zoals onze Italiaanse foodtruck. Een unieke belevenis met een overweldigend succes.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op de Countryside beurs te Gent

Wünderbar Tielt

De onderneming is tijdens de winterperiode aanwezig op de après-ski Wünderbar in Tielt. Een gezellige blokhut dat gratis toegangkelijk is voor iedereen die wilt genieten van een toffe avond met een warme pasta in de hand.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op de Wünderbar te Tielt

De 75ste editie van de Jaarbeurs

Gedurende 21-24 oktober stond de onderneming op de Jaarbeurs 2021 te Gent. Een beurs dat gekend staat bij alle Gentenaren als een plaats waar ondernemers, handelaars en uitvinders hun verhaal passioneel met elkaar delen. Het unieke concept van Esperienza di gusto kreeg veel aandacht van exposanten en bezoekers die een overheerlijke pasta kwamen proeven.

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op de Jaarbeurs 2021 te Gent

Funeral Expo @ Tour & Taxis

In het weekend van 2-3 oktober stond de onderneming met de Italiaanse foodtruck als exclusieve cateraar op vakbeurs voor begrafenisondernemers in Tour & Taxi te Brussel. Een groot succes, zo bleek uit de verschillende positieve reacties van exposanten en bezoekers!

Lees meer
sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op de funeral expo 2021 in Tour & Taxis te Brussel

Zomerbar Het Entrepot

Goed nieuws! Tijdens de zomermaanden juli en augustus bevindt de onderneming zich op de locatie van Het Entrepot in Brugge! Sfeer & gezelligheid, live optredens in combinatie met een lekkere pasta. Voor ieders wat wils! Kijk gerust op de website van Het Entrepot of aarzel niet om ons te contacteren. We zijn elke zaterdag & zondag open vanaf 12u.

Lees meer
Sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op Het Entrepot in Brugge

COVID-19

COVID-19 zorgde voor een wereldwijde pandemie. Als onderneming werden we getroffen door veel annulaties met verlies en omzet als gevolg. Toch zijn we blijven doorzetten en hebben we verschillende maatregelen genomen om evenementen in veilige omstandigheden te laten doorgaan. Zo gebruiken alle medewerkers handschoenen, ontsmetten ze regelmatig hun handen, dragen ze mondmaskers en worden de afstandsregels gerespecteerd.

Lees meer
Zaakvoerder van Esperienza di gusto met Italiaanse foodtruck Piaggio Ape 50

Take-away evenement

Lekker eten, zonder zelf te hoeven koken? Dat kon onlangs tijdens ons take-away evenement! Met veel plezier en respect voor de COVID-19 maatregelen kon iedereen komen proeven van een lekkere pasta of huisbereide chocomousse. Bovendien was het de unieke kans om voor de allereerste keer ons vernieuwd interieur van de Piaggio te ontdekken.

Lees meer
Mensen die aanschuiven voor take-away bij Esperienza di gusto tijdens COVID-19

Nieuw interieur Piaggio Ape

COVID-19 was een moeilijk periode voor veel event en horeca ondernemers. Als organisatie werd er besloten om te investeringen in het uitbouwen van een vernieuwd interieur voor de foodtruck en dit om de beleving te vergroten naar u als klant. Het behouden van het duurzame karakter van de Piaggio Ape, het streven naar authenticiteit en dit rekening houden met optimale hygiëne voorschriften.

Lees meer
Interieur van oranje Piaggio Ape 50 waarop duidelijk pastasauzen te zien zijn

Infosessie Centrum voor Ondernemen

Esperienza di gusto werd uitgenodigd door Centrum voor Ondernemen tijdens een infosessie over ondernemerschap aan de Hogeschool Gent. De hele avond door konden studenten gratis proeven van verse pasta die de onderneming aanbood!

Lees meer
Sfeerbeeld van Italiaanse foodtruck op HoGent

Opening Esperienza di gusto

Op zaterdag 16 november vond het openingsevenement van Esperienza di gusto plaats. Vrienden, familie en buren werden uitgenodigd om kennis te maken met het concept van de onderneming: Italiaanse smaakbeleving. Ze werden verwelkomt met een glas Italiaanse Prosecco. Daarnaast kon iedereen proeven van een verse pasta. De muziek en verlichting zorgden voor een gezellig decor. Een geslaagde avond, vol sfeer en gezelligheid om de start van de onderneming te vieren!

Lees meer
Tent vol met mensen tijdens openingsevenement van Esperienza di gusto